Servicii vidanjare pentru localnicii de la periferie

Serviciile noastre in domeniul vidanjarii raspund nevoii multor proprietari ai constructiilor situate uneori intre limitele urbane ale capitalei, asta neasigurandu-le insa automat racordarea la reteaua publica de canalizare. Adevarul este ca sistemul public este subdezvoltat, in ultima perioada nemairealizandu-se lucrari de extindere, si nici macar de mentenanta a retelei existente. Din aceasta cauza, o multime de cladiri, in special de la periferie, unde exista cartiere intregi ridicate in perioada de boom economic, au fose septice.
Aceste vase au un volum limitat, permitand functionarea fara interventii doar pe o perioada depinzand in special de numarul de persoane domiciliate in aceste cladiri. Dupa trecerea acestui timp limita, este necesara interventia unei vidanje care va goli continutul fosei septice si se va ocupa de tot ceea ce tine de evacuare.
In acelasi timp, o spalare a instalatiei sanitare, alcatuita dintr-un labirint de conducte si racorduri, este foarte utila pentru pastrarea unei curatenii ce altfel ar putea sa afecteze intreaga familie.  
Pentru servicii vidanjare, apelati cu cea mai mare incredere la interventiile echipelor noastre specializate.

Despre desfundarecanal

Societatea comerciala Roges Total Srl asigura servicii de calitate in domeniul vidanjarii, desfundarii canalizarii, cu ajutorul personalului calificat si al utilajelor performante. Suntem dedicati indeplinirii celor mai dificile sarcini ce privesc curatarea instalatiilor, desfundarea canalizarii, dar si spalarea piscinelor si bazinelor, sau stropirea spatiilor verzi.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s