Servicii desfundare canal

Civilizatia presupune curatenie, iar curatenia presupune inlaturarea reziduurilor. O curatenie in profunzime are in vedere mai mult decat ordinea care iese in evidenta, si se adreseaza acelor zone ale locuintei unde de obicei nimeni nu priveste. Pentru sanatatea noastra insa, aceasta este cea mai importanta operatiune, si se refera la sistemul sanitar al cladirii. Compus din conducte si racorduri, acest sistem complex se afla sub asaltul nemilos al substantelor chimice pe care le folosim foarte des pentru inlaturarea mirosurilor neplacute si a multimii de bacterii si virusi . Numai ca oricate substante chimice am utiliza, acestea nu fac altceva decat sa dezinfecteze vasele de toaleta, nu intregul sistem. In afara de asta, nimic nu actioneaza asupra reziduurilor care se depun pe peretii interiori ducand in timp la blocarea tevilor si infundarea lor.
In astfel de cazuri, se intervine pentru desfundarea canalizarii cu aparatura performanta, autospecialele fiind dotate cu pompe de inalta presiune, care indeparteaza dopul format fara sa afecteze integritatea conductelor.
Oferta noastra de desfundare canal se adreseaza deopotriva celor din Bucuresti si din Ilfov, sau zonele invecinate, si suntem pregatiti pentru interventii de urgenta la orice ora, in orice zi a saptamanii.
Pentru servicii vidanjare si desfundare canalizare, apelati cu cea mai mare incredere.

Despre desfundarecanal

Societatea comerciala Roges Total Srl asigura servicii de calitate in domeniul vidanjarii, desfundarii canalizarii, cu ajutorul personalului calificat si al utilajelor performante. Suntem dedicati indeplinirii celor mai dificile sarcini ce privesc curatarea instalatiilor, desfundarea canalizarii, dar si spalarea piscinelor si bazinelor, sau stropirea spatiilor verzi.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s