Vidanjare in zone lipsite de canalizare

O analiza la nivel national a relevat faptul ca unul din doi romani locuieste intr-o zona fara canalizare. Din pacate, situatia aceasta nu se va remedia prea curand, caci autoritatile locale, care-ar trebui sa organizeze si sa obtina finantare pentru astfel de lucrari de dezvoltare, nu se angajeaza in lucrari de amploare, care s-ar intinde probabil pe cativa ani.
Intr-o astfel de situatie, dezvoltarea constructiilor a luat-o inaintea lucrarilor de infrastructura, asa incat multe case, desi ridicate in zone aflate foarte aproape de orase mari, chiar si de Bucuresti, nu beneficiaza de canalizare. Singura solutie o reprezinta fosele septice, care necesita o golire periodica. In plus, curatarea tuturor tevilor este necesara din timp in timp, pentru evitarea aparitiei mirosurilor neplacute. Cand vorbim de canalizare ne gandim imediat la sistemul urban, integrat, numai ca de obicei sunt necesare interventii la sistemele proprii ale cladirilor particulare.
Firma Roges Total are ca obiect de activitate interventii de vidanjare, desfundare canal si desfundare canalizare. Cu dotarea tehnica performanta fiecare interventie se realizeaza in timpul cel mai scurt si mai ales, suntem gata sa raspundem oricarui apel la orice ora, in fiecare zi, inclusiv in week-end. In afara de evacuarea propriu-zisa a apelor uzate, utilajele noastre pot evacua apa din piscine si bazine, sau le pot curata cu pompe cu mare presiune.

Despre desfundarecanal

Societatea comerciala Roges Total Srl asigura servicii de calitate in domeniul vidanjarii, desfundarii canalizarii, cu ajutorul personalului calificat si al utilajelor performante. Suntem dedicati indeplinirii celor mai dificile sarcini ce privesc curatarea instalatiilor, desfundarea canalizarii, dar si spalarea piscinelor si bazinelor, sau stropirea spatiilor verzi.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s