Vidanjare si servicii vidanja

Legislatia europeana, implementata desigur si in Romania, impune ecologizarea tuturor zonelor, cu atat mai mult a parcurilor industriale, unde poluarea este mai ridicata.
Bucurestiul se extinde pe zi ce trece, ca o capitala aflata in plina dezvoltare, iar in curand zona dintre Bucuresti si Pitesti se va transforma cu totul dintr-o zona agricola intr-una de parc industrial. O multime de depozite se aliniaza ordonat de o parte si de alta a autostrazii, iar printre ele unitati de productie, toate reprezentand locul de munca al multor, multor oameni. Avantul pe care l-au luat aici constructiile rivalizeaza cu etapa de dezvoltare imobiliara dinainte de criza economica, din sectorul locuintelor. Numai ca de data aceasta este vorba de o evolutie sustinuta economic, de investitii care sustin activitati economice infloritoare.
Desfundare Canal

Desfundare Canal

Toate aceste cladiri, un miniorasel la marginea capitalei, trebuie sa se supuna legislatiei europene. Fiind situate in afara orasului, sistemele de canalizare nu sunt conectate la reteaua urbana. Din aceasta cauza, apele uzate si reziduurile trebuiesc evacuate apelandu-se la serviciile de vidanja. Firma noastra are dotarea tehnica necesara si expertiza de a interveni in aceste zone, cu personal calificat. Pentru vidanjare, desfundare canal, canalizare, desfundare canalizare si evacuare ape reziduale, apelati cu incredere la societatea Roges Total, care va sta la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7.  

Despre desfundarecanal

Societatea comerciala Roges Total Srl asigura servicii de calitate in domeniul vidanjarii, desfundarii canalizarii, cu ajutorul personalului calificat si al utilajelor performante. Suntem dedicati indeplinirii celor mai dificile sarcini ce privesc curatarea instalatiilor, desfundarea canalizarii, dar si spalarea piscinelor si bazinelor, sau stropirea spatiilor verzi.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu